logo
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
PELIKA BILJARDILIIGA
Hae tietoa
Hakusana
Tiedote 9.4.2020 - VNEA-lisenssit kausi 2019-2020 Tulostettava Pdf

Kilpailunjohto on saanut muutamia kyselyjä koskien VNEA-lisenssejä ja niistä tehtäviä mahdollisia hyvityksiä tilanteesta johtuen.

Koska kyseessä on VNEA-liigan kausilisenssi ja kausi on pelattu finaalitapahtumaa lukuunottamatta niin VNEA:n kanta asiaan on että hyvityksiä ei tehdä. VNEA veloittaa pelaajiltaan 15USD / lisenssi / kausi. Pelika Biljardiliiga on validi VNEAn sanktioima sarja niiden joukkueiden osalta jotka lisenssin ovat maksaneet. Maksun peruste on siis kausi eikä ainoastaan VNEA Championship tapahtuma. Pelika Biljardiliiga on erityisasemassa kyseisen lisenssin suhteen koska he eivät vaadi näitä koko sarjalta vaan ainoastaan halukkaat voivat nämä hankkia.

Edellä mainitusta syystä VNEA ei katso että pelkästään VNEA championship 2020 tapahtuman peruuntuminen force majeure syistä olisi peruste hyvityksiin.

Joukkueiden puuttuvat lisenssit ja hihamerkit toimitetaan kaikesta huolimatta. Pelika Biljardiliigan Finaalitapahtumassa lisenssin omaavat joukkueet ovat mukana pääpalkinnon arvonnassa kuten aiempinakin vuosina. Selvitämme tällä hetkellä vaihtoehtoja palkinnon suhteen.

-jiri