logo
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
PELIKA BILJARDILIIGA
Hae tietoa
Hakusana
AJANKOHTAISTA

Pelika Biljardiliiga - tilannekatsaus 3.4.2020

13.04.2020 11:08

Hyvä Biljardiliigan pelaaja,

Elämme ennennäkemättömiä aikoja ja samalla todistamme suurinta rauhanajan operaatiota koskaan Suomen historiassa. Hallituksen toimesta kansalaisten perusoikeuksia on supistettu ja vapaata yrittämistä sekä kansalaisten vapaata liikkumista on rajattu. Uusimaa on suljettu kuten myös ravintolat uuden voimaan tulleen lain nojalla. Lienee sanomattakin selvää että poikkeustilanne on vaikeuttanut ja pysäyttänyt normaalia toimintaa ja tämä näkyy voimakkaasti Pelika Biljardiliigan sekä Pelika net Oy:n toiminnassa kuten myös lukuisilla muillakin toimijoilla.

Finaalitapahtuma jouduttiin siirtämään ja näillä näkymin se pyritään pelaamaan ennen uuden kauden alkua elo-syyskuun vaihteessa. Hotel Sveitsi on tilanteesta johtuen suljettu 30.6 asti ja pääsemme suunnittelemaan uutta ajankohtaa vasta heinäkuussa.

Joukkueliigan 18 lohkosta 14 ehdittiin pelata valmiiksi ennen tilanteen eskaloitumista. Paikan Joukkuefinaali 2020 ja aluefinalistit löydät sivuston finaalit osiosta.

Kesken olevat lohkot pelataan valmiiksi kunhan tilanne sen sallii. Tämä koskee myös aluefinaaleita ja KymppiCupia.

KymppiCup kausi 2019-2020 tilanne:

QF Jampool – Jampool Eini’s Boys

QF STOP – 2R Dream Team

SF Team Sawo – Bar Ylä 1

Valmiiden lohkojen rahapalkittavien joukkueiden kapteenit tulevat saamaan ohjeet koskien palkintoja sähköpostitse tulevalla viikolla. Pyydän erityistä huolellisuutta lomakkeen tietojen täyttämisessä jotta saamme palkinnot maksuun. Vajavaisilla tiedoilla palautettuja lomakkeita ei käsitellä. Maksut pyritään hoitamaan niin tehokkaasti kun tässä tilanteessa pystytään. Palkintojenjakotilaisuudet tullaan järjestämään mahdollisuuksien mukaan kesällä.

Kilpailunjohto on saanut muutamia kyselyjä koskien VNEA-lisenssejä ja niistä tehtäviä mahdollisia hyvityksiä tilanteesta johtuen.

Koska kyseessä on VNEA-liigan kausilisenssi ja kausi on pelattu finaalitapahtumaa lukuunottamatta niin VNEA:n kanta asiaan on että hyvityksiä ei tehdä. VNEA veloittaa pelaajiltaan 15USD / lisenssi / kausi. Pelika Biljardiliiga on validi VNEAn sanktioima sarja niiden joukkueiden osalta jotka lisenssin ovat maksaneet. Maksun peruste on siis kausi eikä ainoastaan VNEA Championship tapahtuma. Pelika Biljardiliiga on erityisasemassa kyseisen lisenssin suhteen koska he eivät vaadi näitä koko sarjalta vaan ainoastaan halukkaat voivat nämä hankkia.

Edellä mainitusta syystä VNEA ei katso että pelkästään VNEA championship 2020 tapahtuman peruuntuminen force majeure syistä olisi peruste hyvityksiin.

Joukkueiden puuttuvat lisenssit ja hihamerkit toimitetaan kaikesta huolimatta. Pelika Biljardiliigan Finaalitapahtumassa lisenssin omaavat joukkueet ovat mukana pääpalkinnon arvonnassa kuten aiempinakin vuosina. Selvitämme tällä hetkellä vaihtoehtoja palkinnon suhteen.

Toistaiseksi, tehkää mitä pitää että saamme tämän tilanteen hallintaan mahdollisimman nopeasti ja pysykää terveinä. Odotan innolla että pääsemme jälleen jatkamaan siitä mihin jäätiin. Iso Kiitos kaikille osallistuneille pelaajille, joukkueille ja pelipaikoille kaudesta tähän asti.

Terveiset täältä ”rajan takaa”.

-jiri

LIVESEURANTA
Tänään
Tulokset päivittyvät automaattisesti joka 60s
= Ottelusta live stream